0 elementer
Bestillinger før kl 14 sendes samme dag.

Generelt

Get Tested International AB tilbyr et bredt utvalg av helseanalyser til privatpersoner og foretak. Vi samarbeider med ett flertall underleverandører av medisinsk laboratorievirksomhet for analyse av prøvene. For å bestille våre analyser må du være minst 18 år gammel. Personer under 18 år må ha vergemål.

Get Tested International AB er ikke en erstatning for tradisjonell legebehandling. Ved eventuelle problemer skal du alltid kontakte lege.

Når du gjennomfører din bestilling godkjenner du våre kjøpsvilkår

Prøvesvar
Ditt prøvesvar mottar du digitalt via innloggingen du satt opp ved registrering av test. Svartiden varierer for ulike analyser. Informasjon om hvor lang svartid din analyse tar finner du på produktsiden. Du som kunde er ansvarlig for å registrere din unike test-ID for å kunne motta ditt analysesvar. Dine analyser sendes kryptert med ID-verifikasjon for høyeste sikkerhet.

Frakt- og leveransevillkår
Frakt blir lagt til og koster 39 kr.
Våre produkter sendes til den addressen du oppgav ved bestilling. Du som kunde er selv ansvarlig for å oppgi korrekte addresseopplysninger ved bestilling. Om du ikke har mottatt din bestilling innen 10 arbeidsdager ber vi deg om å kontakte oss på  hello@gettested.no så hjelper vi deg.

Priser og Betaling
Alle priser er oppgitt i NOK inkludert moms.
Betaling skjer med kortbetaling via betalingsleverandøren Stripe som aksepterer VISA, Mastercard og AMEX.

Vi bruker Klarna som leverandøren av kassen vår. Dette innebærer at vi kan overføre dine personopplysninger i form av kontakt- og ordredetaljer til Klarna når siden med kassen er lastet opp, for at Klarna skal håndtere ditt kjøp. Dine overførte personopplysninger blir behandlet i tråd med Klarnas egen personvernerklæring.

Angrerett
Du som kunde har 14 dagers angrerett. Angretten starter den dagen du mottok din vare. Angreretten gjelder kun prøver som ikke er sendt inn til laboratoriet for analtse, og der test-kittet inkludert ferdig frankert konvolutt er ubrukt. Kontakt hello@allergitest.no for å benytte deg av din angrerett og videre instruksjoner. Om du ikke returnerer alt i original forpakning forbeholder vi oss retten til å trekke deg for avgiftene for materialkostnaden.

Ved eventuell angrerett vil vi tilbakebetale deg innen 30 dager fra den dagen du mottok varen. Eventuelle frakt- og returkostnader står du som kunde selv for, og dette vil ikke tilbakebetales.

Dersom du som kunde har brukt test-kittet og angrer på kjøpet etter det, tar vi en kostnad på 200kr for test-kittet, i tillegg til 39kr for frakt (totalt 239kr), som trekkes fra den totale summen vi tilbakebetaler deg. Dette for å dekke kostnaden for testmaterialet.

Reklamasjon
Dersom du mottar en skadet vare, eller mottar en annen vare enn det du har bestilt kan du kontakte oss på hello@allergitest.no raskest mulig, så hjelper vi deg.

Vi ber deg om å følge testinstruksjonene nøye. Vi sender alltid med ekstra testmateriale i tilfelle du gjør feil og skulle trenge ektra. Dersom du skulle trenge ekstra testmaterialer utover dette for å utføre testen, kan du selv bestille dette i vår nettbutikk. Dette for at vi har presset prisene maksimalt, sånn at du som kunde skal få markedets beste tilbud på allergitester.

Ved en eventuell tvist, følger vi generelle klagenemds anbefalinger.

Kundens Integritet
De personopplysningene du gir oss i forbindelse med kjøp lagres for at vi skal kunne fullføre vår avtale om tjenester eller produkter overfor deg.

I henhold til personopplysningsloven har du rett til tilgang til den informasjonen vi har registrer på deg. Kontakt oss på hello@allergitest.no dersom noen opplysninger er feil registrert, så korrigerer vi eller fjerner opplysningene fra våre systemer.

Dersom du har valgt å abonnere på vårt nyhetsbrev, vil vi behandle dine personopplysninger for å sende deg mail med info og oppdateringer om vår virksomhet.

Annet 
Get Tested International AB forbeholder seg retten til eventuelle prisendringer, og er ikke ansvarlige for eventuelle feil som kan spores til laboratoriumet som benyttes for analysering av prøvene. Get Tested International AB reserverer seg mot eventuelle feil i artikkelinformasjonen.

Kontakt

Get Tested International AB (org nr: 559296-6773)
Mörtnäs hagväg 3, lokal 11
13444 Gustavsberg

Akkurat nå får du allergitest til kampanjepris -30% rabatt!

X